Bruidspaar Muller-Ramsteijn 60 jaar getrouwd

18 april 2016 door Hennie van der Zouw
Bruidspaar Muller-Ramsteijn 60 jaar getrouwd

ZWIJNDRECHT - Op 21 maart  2016 waren de heer en mevrouw Muller 60 jaar getrouwd. Samen met hun familie hebben ze dit heugelijke feit op de SS Rotterdam gevierd. Burgemeester  Dominic Schrijer bezocht  het bruidspaar op 12 april  om hen namens de gemeente te  feliciteren.

De heer en mevrouw Muller zijn beiden op een schip geboren en hebben jarenlang zelf op zee gevaren en op de binnenvaart. Vanuit hun woning langs de Oude Maas hebben ze een prachtig uitzicht op de schepen die langs varen. Komend seizoen gaan ze een prachtige reis maken naar Scandinavië, uiteraard met hun eigen boot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.