Automobilisten trekken zich weinig aan van stopstreep

20 april 2016 door Hennie van der Zouw
Automobilisten trekken zich weinig aan van stopstreep

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Is het u wel eens opgevallen hoeveel mensen er bij een open brug echt stoppen voor de stopstreep.......? Heel veel mensen trekken zich eigenlijk niets aan van die stopstreep, en rijden gewoon nog een stukje verder. Waarom staat er eigenlijk een stopstreep? Waarom staat die streep een stuk voor de slagboom.......?

Vandaag was het een van onze lezers weer opgevallen. Hij had al een paar keer heen en weer gefietst over de brug, en stond halverwege de middag met zijn auto voor de open Zwijndrechtse Brug. Bij het wachten tot hij weer door kon rijden, viel het hem weer op: Wederom een automobilist die zich niets van de stopstreep aantrekt, en doorrijdt tot bijna bij de slagbomen........

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.