Locoburgemeester Robert Kreukniet bezoekt 60 jarige huwelijkspaar Van der Wal

25 april 2016 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester Robert Kreukniet bezoekt 60 jarige huwelijkspaar Van der Wal

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Robert Kreukniet bezocht het echtpaar Van der Wal om hen namens de gemeente te feliciteren met hun 60 jarige huwelijksjubileum.

De heer en mevrouw Van der Wal waren op 18 april 60 jaar getrouwd. In 1956 zijn zij in Schiedam in het huwelijk getreden. Het echtpaar geniet nog van alle leuke dingen die zij met hun kinderen en kleinkinderen kunnen doen maar gaan ook nog graag samen naar Thailand op vakantie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.