Noa Reijmers en Fenne Dijkstra van O&O winnen goud

25 april 2016 door Hennie van der Zouw
Noa Reijmers en Fenne Dijkstra van O&O winnen goud

ZWIJNDRECHT -  Bij de in Alphen aan de Rijn gehouden halve finale ritmische gymnastiek heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op twee maal goud.

Het eerste goud kwam in handen van Noa Reijmers. In de senior-B- categorie wist zij met 20,050 punten als beste uit de strijd te komen. Zij bouwde haar puntentotaal op met 10,400 punten voor haar hoepelcompositie en 9,650 punten voor haar baloefening.

In de junior-B- klasse was het Fenne Dijkstra die aan het langste eind trok. Zij eiste met 17,450 het goud op. Haar touwoefening werd gewaardeerd met 8.950 punten en haar baloefening met 8,500 punten. In deze categorie werd Cheryl van der Perk met 16,150 punten zesde en Tessa de Vroomen met 14,600 punten elfde.

Bij de pré-junioren kwam Rosalie van den Berg als vijfde uit de strijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.