Bso kinderen De Brug en De Notenbalk brengen circus tot leven

25 april 2016 door Hennie van der Zouw
Bso kinderen De Brug en De Notenbalk brengen circus tot leven

ZWIJNDRECHT - Tijdens een eerste workshop verzonnen de kinderen samen een verhaallijn aan de hand van een lied over het circus. De kaartjesverkoper, de opperstalspreekmeester, wilde dieren, acrobaten, jongleurs, koorddansers, clowns: allerlei rollen passeerden de revue. Vervolgens brengen de kinderen deze onder leiding van Dana Gooijer van Theaterhuis Drechtsteden tot leven met zang, dans en spel.

Op 31 mei trakteren ze hun hooggeëerde publiek dat bestaat uit hun ouders, familie, vrienden en andere bekenden op een ongetwijfeld onvergetelijke voorstelling. Tot die tijd gaan de musicalsterren in wording hun rollen verder uitbouwen en bijschaven tot een vrolijk geheel. De minimusicalworkshop is een van de vele gratis bijzondere activiteiten die PIT kinderopvang & onderwijs biedt. De volgende bijzondere activiteit voor de bso-kinderen van De Notenbalk is vissen en op de bso van De Brug staan judolessen op het programma.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.