Pelikaan F5 is kampioen geworden

26 april 2016 door Hennie van der Zouw
Pelikaan F5 is kampioen geworden

ZWIJNDRECHT - Pelikaan F5 is kampioen geworden. Na een leuke avond bij FC Dordrecht waar het team aan de hand van de spelers het veld op mochten lopen, moest F5 de zaterdagochtend erna om 10:00 uur aantreden bij Papendrecht.

Het werd een leuke kampioenswedstijd die F5 met 1-4 winnend afsloot en daarmee het kampioenschap binnen sleepte. De trainers Richard Klute en Michel Witman zijn maar wat trots op hun spelers. De jeugdcommissie van Pelikaan feliciteren de spelers, trainers en ouders met het behaalde kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.