Locoburgemeester Kreukniet feliciteert 60 jarige huwelijkspaar Eefsting

29 april 2016 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester Kreukniet feliciteert 60 jarige huwelijkspaar Eefsting

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Op 25 april bezocht locoburgemeester Robert Kreukniet het echtpaar Eefsting om hen namens de gemeente te feliciteren met hun diamanten huwelijk.

De heer en mevrouw Eefsting waren op 24 april 60 jaar getrouwd. In 1956 zijn zij in Ridderkerk in het huwelijk getreden. Samen met familie, kinderen en kleinkinderen hebben ze dit heugelijke feit gevierd. Het echtpaar woont inmiddels al vele jaren met veel plezier in Heerjansdam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.