Zorgvoorelkaar Zwijndrecht doe mee

29 april 2016 door Hennie van der Zouw
Zorgvoorelkaar Zwijndrecht doe mee

ZWIJNDRECHT -  “Samen zorgen we ervoor dat iedereen de hulp en aandacht vindt die iedereen verdient”. Want als iedereen voor één ander zorgt, is iedereen geholpen! Daarom: zoek elkaar, vind elkaar, www.zwijndrechtvoorelkaar.nl

Zorgvoorelkaar Zwijndrecht: doe mee. In Zwijndrecht zorgen we al veel voor elkaar. Toch zijn er altijd mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Ook door de bezuinigingen op WMO en AWBZ kunnen juist de kleine dingen steeds lastiger worden. Denk aan de wekelijkse boodschappen, kopje thee voor de gezelligheid, incidenteel vervoer naar ziekenhuis of fysiotherapie. Vaak een kleine moeite, maar een enorm groot gebaar.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat iedereen in Zwijndrecht geholpen wordt. Laten we de zorgzaamste gemeente van Nederland worden!

Help jij ook mee? Meld je aan op www.zwijndrechtvoorelkaar.nl  en vraag al je vrienden, familie, buren en bekenden dit ook te doen. Ook als je niet in Zwijndrecht woont, want overal in Nederland is meer burenhulp nodig. Heb je zelf hulp nodig? Stel dan je vraag veilig en betrouwbaar op www.zwijndrechtvoorelkaar.nl .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.