Vivera Punt Heerjansdam verhuis naar Midden in

02 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Vivera Punt Heerjansdam verhuis naar Midden in

ZWIJNDRECHT - Met ingang van 2 mei verhuist de inloop van het Vivera Punt in Heerjansdam van het gezondheidscentrum naar Woon Zorg Centrum 'Midden-in' aan de Sportlaan.

Sinds de start van de inloop in september 2015 heeft Wmo-ondersteuner Cora Strijdhorst op een prettige manier gebruik kunnen maken van de spreekkamer in het gezondheidscentrum van Dr R.A.P. de Jong. Mede hierdoor is de basis voor de onderlinge samenwerking tussen het Vivera wijkteam en andere professionals in Heerjansdam ontstaan.

De nieuwe locatie, Woon Zorg Centrum 'Midden-in' is een prachtige locatie, waar senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen. 'Midden-in'  is ontwikkeld door de woningbouwvereniging Heerjansdam. Op deze locatie is ook het ontmoetingsplein van Aafje en de SWOZ gevestigd. Hierdoor is het bezoeken van de inloop op de maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur makkelijk te combineren met ontmoeting met koffie of het volgen van een activiteit. Cora Strijdhorst is telefonisch te bereiken via 06-51644613 voor het maken van een afspraak op de locatie of een huisbezoek.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.