Politie zoekt getuigen dode hanen en duiven

03 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen dode hanen en duiven

ZWIJNDRECHT - Een bewoner die dinsdag 26 april zijn hond uitliet, deed een macabere ontdekking op het Leeuwerikplein in Zwijndrecht. Hij trof er vijf onthoofde hanen en twee duiven aan, waarvan één haan aan de boom was gebonden. Hij belde de politie.

Na een buurtonderzoek meldde een getuige zich, die aangaf dat haar zoon en een vriendje de dieren onthoofd gevonden hadden en wat met de kadavers hadden geklooid. Zij hadden de haan ook opgehangen.

Voor de politie blijft de vraag open staan van wie de dieren zijn en hoe ze aan hun einde zijn gekomen. De jongens ontdekten de vogels dinsdag tussen 13.00 en 15.00 uur. De inschatting van een geraadpleegde dierenarts is dat ze er hoogstens een dag hebben gelegen.

Mensen die wij nog niet gesproken hebben en meer informatie hebben over de zaak, iets verdachts hebben gezien, meer weten over de herkomst van de dieren, of de dieren eerder op of rond die plek hebben gezien, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844, 0800-7000 of via het tipformulier op deze pagina.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.