Jongtalent in de prijzen

09 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Jongtalent in de prijzen

ZWIJNDRECHT - De jongtalent meisjes van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O hebben in Barendrecht bij de districtsfinale van Zuid-Holland een knappe prestatie neergezet. Met zes gouden en een bronzen medaille waren zij het succesvolste equipe.

Bij de mini’s kwam Lucy Verwaard met 55,325 als beste uit de strijd. Daarbij pakte zij op vloer en sprong eveneens het goud. Cheyeanne Roumou eindigde all-round op de vijfde plaats en liet zich bij sprong het brons omhangen.

In de categorie pré-instap trok Christine Lorse aan het langste eind. Zij werd eerste met 55,925 punten en eiste verder bij brug en vloer het goud voor zich op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.