Ladies Night in Heerjansdam

10 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Ladies Night in Heerjansdam

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Kleding, accessoires, chocola, wijn, woonaccessoires en nog veel meer. Er valt van alles te shoppen tijdens de Ladies Night – Summer Edition die webshop Maanzinnig.com organiseert op vrijdag 20 mei in Eetcafé het Dorpshuis in Heerjansdam.

Naast het shoppen bij de verschillende kraampjes, kunnen de dames ook genieten van inspirerende modeshows, die gedurende de avond gehouden worden. Kaartjes voor de Ladies Night kosten 5 euro, inclusief glaasje Prosecco en lot voor de loterij. Verkoop vindt plaats aan de deur. Voor de eerste 100 bezoekers staat er een goodie bag klaar.

After party
De Ladies Night vindt plaats in het zaalgedeelte van Eetcafé het Dorpshuis. Om 19.00 uur gaat de avond van start en om 22.00 uur is het evenement afgelopen. Maar het feest is dan nog niet over. Na afloop van de Ladies Night is er in het cafégedeelte van Het Dorpshuis een After Party, waar naast de dames ook mannen van harte welkom zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.