Naomi Visser naar jeugd Europese Kampioenschappen

11 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser naar jeugd Europese Kampioenschappen

ZWIJNDRECHT - Naomi Visser is één van de vijf juniorturnsters die door topsportmanager Hans Gootjes van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (K.N.G.V.) afgevaardigd wordt naar de Jeugd Europese Kampioenschappen. Deze vinden van 1 t/m 5 juni plaats het Zwiterse Bern.

De veertienjarige Naomi, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O wordt vergezeld door Juliette Berens (Hazenkamp Nijmegen), Marieke van Egmond (TON Almelo), Bogusia Rossen (PAX Hoofddorp), Sanna Veerman (TurnZ Amsterdam), Maud Lammertink (TON Almelo) en Vienne Supriana (TurnZ Amsterdam) zijn aangewezen als vervangende turnsters. Zij reizen niet mee naar Bern.

De Nederlandse delegatie zal op zaterdag 28 mei naar Bern afreizen. Het juniorenteam turnt op woensdag 1 juni de teamwedstrijd. Het wedstrijdformat is 5-4- 3, dit betekent dat er 5 turnsters in het team zitten waarvan er 4 per toestel kunnen worden ingezet en daarvan tellen de 3 beste scores voor de teamscore. Er is geen aparte teamfinale voor de junioren.

De turnsters beginnen deze wedstrijd op vloer in de 3e subdivisie (15.10-17.20)

Tijdens de teamwedstrijd kunnen de individuele turnsters zich plaatsen voor de allround finale op vrijdag 3 juni en/of de individuele toestelfinales op zondag 5 juni.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.