Sharog Susani naar Pelikaan

11 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Sharog Susani naar Pelikaan

ZWIJNDRECHT - Na de bevestigde komst van de aanwinsten Delano Kortstam (Kozakken Boys) en Daniel Munoz (Nieuw Lekkerland) kan de TC van Pelikaan melden dat ook de 25 jarige Sharog Susani volgend jaar de selectie van Pelikaan komt versterken. Sharog speelt momenteel voor Heerjansdam waar hij persoonlijk een sterk seizoen kent. Hiervoor is hij actief geweest voor Oranje Wit, Alblasserdam, ASWH en de jeugd van Heerjansdam.

Ondanks interesse van diverse clubs heeft Sharog zijn zinnen gezet op Pelikaan waar de speelstijl en clubcultuur hem erg aanspreken. Wij wensen Sharog Susani veel succes en plezier op het Peli Dome.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.