Pelikaan ontvangt Feyenoord SoccerCamp in de zomervakantie

12 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Pelikaan ontvangt Feyenoord SoccerCamp in de zomervakantie

DRECHTSTEDEN - Pelikaan en Feyenoord gaan wederom een leuke samenwerking aan: een 3 daags voetbalkamp op het hoofdveld van Pelikaan op 20, 21 en 22 juli. Uw zoon of dochter is van harte welkom om deze drie dagen zijn of haar talent te komen laten zien. Het kamp is niet alleen voor Pelikaan leden, maar ook voor spelers van verenigingen uit de gehele regio Drechtsteden.

Wil jij komende zomervakantie werken aan je voetbalkwaliteiten en goed beginnen bij je club aan het nieuwe seizoen? Schrijf je dan in voor een Feyenoord Soccer Camp bij ZVVPelikaan. De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door de Feyenoord Academy, die in 2014 voor de vijfde achtereenvolgende keer is verkozen tot beste jeugdopleiding van Nederland. Het belooft een fantastisch voetbalkamp te worden.

Het voetbalkamp is bestemd voor iedere voetballiefhebber (jongens én meisjes) van 6 t/m 15 jaar. De kosten bedragen €189,- per deelnemer. Leden van de Feyenoord Juniorclub ontvangen 5% korting, broertjes of zusjes 10%.

Wat is er allemaal bij de prijs inbegrepen?
- drie dagen lang, woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 juli, trainen op de Feyenoord-manier.
- Professionele organisatie door Feyenoord.
- Training van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord.
- Een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van ADIDAS (shirt en broek).
- Elke dag een lunch.
- Elke dag voldoende drinken.
- Een Feyenoord-bal.
- Deelname-certificaat, getekend door een oud-speler van Feyenoord.

Ben Wijnstekers, één van de hoofdtrainers van Feyenoord Soccer Schools en tevens oud-speler van Feyenoord, zal zelf ook aanwezig zijn bij dit voetbalspektakel. Hij heeft er veel zin in om de talenten in Zwijndrecht en omgeving te gaan trainen. Schrijf je dus vandaag nog in en beleef zelf hoe het is om te trainen als een Feyenoorder tijdens een Feyenoord Soccer Camp.

Ga naar www.feyenoordsoccerschools.nl en schrijf je in voor dit leuke en leerzame evenement.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Angelique Versteeg van ZVV Pelikaan. Voor contact gegevens zie de website van zvv Pelikaan.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.