Medewerkers en vrijwilligers Swinhove Groep sparen rolstoelbus bij elkaar

18 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Medewerkers en vrijwilligers Swinhove Groep sparen rolstoelbus bij elkaar

ZWIJNDRECHT - Gisteren werd op de Swinhove Groep locatie De Lindonk een rolstoelbus officieel in gebruik genomen. Maar wat bijzonder is aan deze bus, is dat hij binnen 1 jaar bij elkaar is gespaard door de inzet van medewerkers en vrijwilligers van deze Zwijndrechtse zorginstelling.

Zij hebben er met elkaar voor gezorgd, dat de vorig jaar op locatie Swinhove geopende cadeauwinkel ’t Swinkeltje zo succesvol is, dat er maar liefst
€ 11.000,- werd opgehaald met de verkoop van kleine cadeautjes. Deze succesvolle formule is nu overgenomen op De Lindonk, waar gisteren tevens het eerste filiaal van ’t Swinkeltje werd geopend.

Veel bewoners en vrijwilligers waren er dan ook getuige van dat de heer Ronald Roël, voorzitter van de Stichting Vrienden van Swinhove, beide handelingen verrichtte. Hij opende ’t Swinkeltje 2 en doopte de nieuwe rolstoelbus, waarbij hij haar veel veilige kilometers wenste. De bus wordt ook weer bestuurd door vrijwilligers van de Swinhove Groep, die daarvoor (uiteraard) een speciale opleiding hebben gevolgd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.