Oproep creatieve jongeren

19 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Oproep creatieve jongeren

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Op zaterdag 25 juni wordt in het Noordpark alweer voor de achtste keer het Noordparkfestival gehouden. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur is er veel muziek en zijn er diversen kramen waar van alles te zien is wat met cultuur te maken heeft.

Dit jaar wordt aan creatieve jongeren t/m 25 jaar de kans gegeven om gratis een kraam te reserveren. Dit is mogelijk gemaakt door extra sponsorgeld van stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard.

Dus ben je creatief en wil je dit graag laten zien aan een grote groep mensen? Wil je een creatieve workshop geven? Schilder je? Maak je graffiti? Teken je? Maak je zelf kleding? Alles wat met creativiteit en cultuur te maken heeft is mogelijk. Opgeven kan via onderstaand e-mailadres tot uiterlijk 17 juni.

Aanmelden? Mail naar: noordparkfestival@gmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.