Vervanging openbare verlichting in Nederhoven

19 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Vervanging openbare verlichting in Nederhoven

ZWIJNDRECHT -  Eind mei start de gemeente met het grootschalig vervangen en bijplaatsen van de openbare verlichting in de wijk Nederhoven. Globaal gaat het om het gebied dat wordt begrensd door de Kerkweg, Geerweg, Overvoorde/Singraven en De Devel.

Dit is nodig omdat de installatie is verouderd en er op diverse locaties te weinig verlichting is. Door het bijplaatsen en verplaatsen van verlichting willen we de verkeers- en sociale veiligheid vergroten. Bovendien komen we hiermee tegemoet aan de verlichtingsrichtlijnen die we als gemeente volgen.

De grootste aanpassingen vinden plaats in de Kinkelenburg. Daar worden zes lichtmasten bijgeplaatst.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.