Flower Power fair bij Kinderopvang

20 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Flower Power fair bij Kinderopvang

ZWIJNDRECHT - Op de locatie De Were 1a in Zwijndrecht van Yes Kinderopvang is op vrijdag 27 mei een‘Flower Power fair’. De fair is van 14:00 tot 17:00 uur en tijdens deze middag zijn er leuke spelletjes te doen. Ouders kunnen kennismaken met de locatie en het enthousiaste team van De Were. Het team is te herkennen aan de paarse shirts.

Op locatie De Were van Yes! Kinderopvang worden kinderen opgevangen van 0 tot 4 jaar.

Ouders kunnen gebruikmaken van het flexibele pakket ‘Vrije keus’ waar ouders zelf het aantal opvanguren (minmaal 7) en opvangweken (minimaal 40) kunnen bepalen. Of het eigentijdse pakket ‘Altijd welkom’ waar er voor de kinderen vijf dagen in de week een vertrouwd opvangplekje beschikbaar is en ouders maar voor drie dagen betalen.

Daarnaast kunnen kinderen vanaf 2 jaar kennismaken met de Engelse taal. Uiteraard gebeurt

dit spelenderwijs. Door middel van pop Benny leren de kinderen spelenderwijs Engelse woordjes. Locatiemanager Rebecca Ringeling: ‘Het is geweldig om te zien hoe snel kinderen de Engelse woorden leren en ook echt gebruiken. Ze hebben er echt plezier in. En daarnaast is het ook erg goed voor de ontwikkeling van kinderen.’ De locatie heeft sinds kort een mooie natuurtuin tot hun beschikking waar kinderen lekker kunnen spelen en ontdekken. De pedagogisch medewerkers van de locatie hebben een CD opgenomen, die tijdens de fair voor 5 euro gekocht kan worden. Van de opbrengst willen de medewerkers een bolderkar kopen, zodat ze samen met de kinderen nog meer leuke uitstapjes kunnen maken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.