NK Tickets voor O & O Turners

23 mei 2016 door Hennie van der Zouw
NK Tickets voor O & O Turners

ZWIJNDRECHT - Bij de in Alkmaar gehouden halve finale individueel toestelturnen voor jongens en heren heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op eenenvijftig NK-startbewijzen, onderverdeeld in veertien meerkamp- en zevenendertig toestelfinales. Het geheel werd omlijst met twee gouden, drie zilveren en vier bronzen medailles.

In de instapklasse van de 2 de divisie pakte Soulaiman Tajjiou met 106,70 punten het goud, voor zijn clubgenoot Daiël Qualm, die met 105,95 punten knap tweede werd. Het tweede goud kwam met 66,90 punten in handen van Damian Manneken. Hoe spannend het in de junior-I- categorie van de 2 de divisie wel was werd onderstreept met het brons van Luuk van Waaij die met slechts 0,20 punten verschil het brons voor zich op eiste.

In de categorie junior-II van de 2 de divisie waren er opnieuw twee podiumplekken voor O &O. Rens Hoofs liet zich met 68,75 punten het zilver omhangen en Jordy Hagestein met 67,50 punten het brons. Zilver was er ook voor Ruben Reedijk die zich bij de jeugd van de 3 de divisie. Zijn score kwam uit op 65,80 punten

In de talentendivisie spraken de O & O-mannen eveneens een woordje mee. Bij de benjamins was het Jayden Paton die zich met 108,40 punten naar het brons turnde. Gijs Franken kwam met 115,80 punten bij de instappers tot het zelfde resultaat.

De andere meerkampfinalisten zijn: Damian Scheper, Koen Kappetijn, Thomas Kok, Kevin van Sonsbeek en Mitchel de Haas.

Als toestelfinalisten treden aan: Soulaiman Tajjiou, Daniel Qualm, Damian Manneken, Luuk van Waaij, Damian Scheper, Koen Kappetijn, Tim Blaauwkamp, Rens Hoofs, Jordy Hagestein, Thomas Kok, Ruben Reedijk, Jelle van der Zouwen, Ian Wever, Jayden Paton, Gijs Franken, Kevin van Sonsbeek, Leon van der Wel, Mitchel de Haas.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.