Klimmen en klauteren in de natuur

23 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Klimmen en klauteren in de natuur

ZWIJNDRECHT - Tijdens de activiteit Scharrelkids, afgelopen zaterdag georganiseerd door 't Weetpunt in samenwerking met Scouting Panoord, werd er deze keer heerlijk geklommen en geklauterd tijdens het 'Survivallen'.

Klimmen en klauteren in de natuur. In samenwerking met de scouting Panoord. Er was een geweldig parcour in elkaar gezet voor deze zaterdagmiddag jeugdgroep van ’t Weetpunt.

Dit was wel een heel spannende natuurmiddag. Iedereen was moe, maar gelukkig zonder kleerscheuren weer thuisgekomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.