Bustocht naar Hilvarenbeek met 'De Societeit de Zwijndrechtse Waard'

23 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Bustocht naar Hilvarenbeek met 'De Societeit de Zwijndrechtse Waard'

ZWIJNDRECHT - Evenals voorgaande jaren heeft de Sociëteit weer het jaarlijkse uitstapje georganiseerd voor haar leden. Er was veel animo: 74 leden hadden zich aangemeld. Op 20 mei vertrokken de inmiddels bekende ‘ProTravel’ bus, een rolstoelbus en extra personenbusje vanaf De IJsvogel en Swinhove naar ‘Soet en Vermaeck’, een entertainment show museum in Hilvarenbeek. Een hele optocht dus.

Enthousiaste vrijwilligers van het museum ontvingen de groep met koffie/thee en een Brusselse wafel. Daarna werd gestart met een verhaal, waarbij –door het Rad van Avontuur- iedereen betrokken werd bij de kermis (ballen gooien, schietsalon, touwtje trekken, vlooientheater, kop van jut, etc.). Ook bestond de mogelijkheid om op ludieke wijze op de foto te gaan. In de pauze waren er poffertjes en een drankje. Indrukwekkend was het grootste theaterorgel van de wereld, waar mooie muziek uit kwam. Daarna werd de cinemascoop bezocht en als finale het prijzenfestival bij het ‘Rad van Fortuin’. Er werden veel prijzen verloot en als iemand een ‘knuffel’ koos, kreeg men ook een ‘knuffel’ van de presentator. Om 16.30 uur gingen de bussen weer richting Zwijndrecht, waar men met elkaar nog een hapje kon eten in brasserie ‘De Heerlijkheid’ in Swinhove.

De Sociëteit dankt de Rotaryclub ‘Waal en Devel’ heel hartelijk voor sponsoring van deze middag. Ook dank aan de Swinhove Groep. Door onvoorziene omstandigheden was de eigen Swinhove-rolstoelbus in reparatie. Er is voor een vervangende rolstoelbus gezorgd, zodat de deelnemers in de rolstoel toch van het uitje konden genieten. Zonder deze bijdragen was dit uitstapje niet mogelijk geweest.

Bent u 55 jaar of ouder en wilt u ook lid worden van de Sociëteit? Dat kan! Kijk op www.swinhovegroep.nl of loop binnen op één van de Swinhove Groep locaties in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.