Kinderen Doerak maken unieke kunstwerken

23 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Kinderen Doerak maken unieke kunstwerken

ZWIJNDRECHT - De Grieken en Romeinen waren meesters in het maken van prachtige mozaïeken. Deze maand is het de beurt aan de kinderen van de buitenschoolse opvang van kindcentrum Doerak van PIT kinderopvang & onderwijs om hiermee de kunstenaar in zichzelf te ontdekken.

In het atelier van CreaMies gaan ze tijdens de eerste workshop mozaïeken aan de slag met allerlei soorten steentjes, glas, keramiek en lijm. Hiermee versieren ze een hart of een auto en maken zo allemaal een uniek kunstwerk. In de tweede workshop maken ze dit verder af waarna ze het lekker mogen afsmeren met voegsel. Vervolgens kunnen ze hun creaties mee naar huis nemen. Tijdens de workshops is er ook tijd voor thee en koekjes en zo gaan gezelligheid en creativiteit hand in hand. Het volgen van workshops bij CreaMies is van de vele gratis bijzondere activiteiten die de kinderen op de bso’s van PIT kinderopvang & onderwijs kunnen doen naast de gebruikelijke sport-, spel- en creatieve onderdelen in de dagprogramma’s. Zo worden zij gestimuleerd om steeds nieuwe dingen te ontdekken en zich spelenderwijs met veel plezier breed te ontwikkelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.