Nieuwe groep zorgt voor meer plek op kinderdagverblijf

26 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe groep zorgt voor meer plek op kinderdagverblijf

ZWIJNDRECHT - Om aan de grote vraag te kunnen blijven voldoen, opent Yes! Kinderopvang half juni een nieuwe groep op kinderdagverblijf Frits Vogelstraat. Veel ouders en kinderen hebben deze geweldige locatie in de voormalige Ichtuskerk al ontdekt. De avonturentuin staat garant voor heerlijk speelplezier, in de moestuin tuinieren de kinderen er lekker op los en in de mooie binnenruimtes voelt iedereen zich thuis. Kinderen van 0 tot einde basisschoolleeftijd zijn van harte welkom op de locatie Frits Vogelstraat, waar Yes! Kinderopvang buitenschoolse opvang, peuterspeelgroep en een kinderdagverblijf heeft. Het kinderdagverblijf krijgt er een nieuwe groep bij.

Belevenis
Opvang in het markante gebouw, de voormalig Ichtuskerk, is voor kinderen een geweldige belevenis. Binnen zijn er knusse speelhoeken. De kinderen klimmen en klauteren op de uitdagende speeltoestellen en spelen naar hartenlust in de avonturentuin. Ze ontdekken bij Yes spelenderwijs de natuur. Locatiemanager Chantal vertelt: ‘Wanneer het weer het toelaat, gaan we lekker naar buiten. De kinderen kunnen hier lekker rondfietsen, in de zandbak spelen of we kijken samen naar de plantjes die in de tuin groeien. Kinderen genieten hier heel erg van.’

Gezin
Yes start op deze locatie met een verticale groep. Dit betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar in één groep zitten. ‘Op deze manier bootsen we een groot gezin na. Baby’s leren al vroeg dat er grotere kinderen om hen heen spelen en leren van de oudere kinderen. Het stimuleert ze stapjes te maken in hun ontwikkeling. De grotere kinderen leren om rekening te houden met de kleintjes en mogen helpen bij de verzorging. Dit stimuleert de sociale ontwikkeling en hun zelfstandigheid’, aldus Marije, pedagoog bij Yes! Kinderopvang.

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.