VV Groote Lindt kijkt terug op een geslaagd Jeugdtoernooi

26 mei 2016 door Hennie van der Zouw
VV Groote Lindt kijkt terug op een geslaagd Jeugdtoernooi

ZWIJNDRECHT - VV Groote Lindt kijkt terug op een geslaagd E-F Toernooi. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd voor E & F teams uit de regio. In samenwerking met ING werd een leuke dag georganiseerd vol met voetbal en plezier.

Voetbalplezier
“Voetbalplezier is waar het om gaat. We zijn heel blij dat ING ons heeft geholpen bij deze dag die helemaal in het teken stond van voetbal.” aldus Erik Bezemer, Toernooileider vanuit VV Groote Lindt.

Voetbaldag: een sportieve dag voor de jeugd
De ING-Voetbaldag is georganiseerd door vrijwilligers van de club samen met de ING-Aanvoerder van de club. Het is een dag vol voetbalactiviteiten. “Tijdens de ING-Voetbaldag werd er bijvoorbeeld volop gestreden voor de hoogste score tijdens Koning Penalty! Van jong tot oud, jongens en meisjes, leden van de club en geïnteresseerden uit de buurt, iedereen was welkom op deze dag.”, aldus Ronald Blonk namens ING

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.