Kamerlid Maij in levendig debat met PvdA

31 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Kamerlid Maij in levendig debat met PvdA

ZWIJNDRECHT - Met enige regelmaat bezoeken landelijke politici Zwijndrecht. Maandag 30 mei sprak Tweede Kamerlid Marit Maij op een bijeenkomst van de PvdA Zwijndrecht. Maij heeft buitenlandse zaken in haar portefeuille en was uitgenodigd om haar visie te geven op recente ontwikkelingen op Europees gebied.

Het referendum over de Oekraïne en het Britse referendum over een uittreding (Brexit) waren dankbare onderwerpen voor discussie. Na een korte inleiding waarin Marit Maij vertelde over de achtergrond van deze internationale ontwikkelingen en de rol van onze regering en het parlement was het tijd voor discussie. Aan de hand van een aantal stellingen over zowel het Oekraïnereferendum als de Britse volksraadpleging ontstond een levendige discussie. Kamerlid Maij wist door haar grote kennis de zaken in een helder perspectief te plaatsen en het belang van nauwe samenwerking binnen de EU te onderstrepen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.