Feest voor Boaz en zijn vrienden in t Weetpunt

22 februari 2016
Feest voor Boaz en zijn vrienden in t Weetpunt

ZWIJNDRECHT - Zaterdagmiddag 20 februari was het weer een geweldig feest in ’t Weetpunt. Boaz werd 7 jaar en dat vierde hij met al zijn vrienden in t Weetpunt.

Een natuur en milieuspel was er voor de jarige Boaz uitgezet. Heel veel ganzen waren er in het park te vinden, zoals bij een echt ganzenbord, en met een echte dobbelsteen ging naar de volgende opdracht.

Om het eind te bereiken, moest je bij de laatste worp zo gooien, dat je bij nummer 63 zou aangekomen.

Na afloop binnen was er voor iedereen een kleine verrassing. En natuurlijk een groepsfoto van het hele stel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.