Burgemeester Dominic Schrijer en enkele college- en raadsleden halen de lopers binnen van de Avondvierdaagse

03 juni 2016
Burgemeester Dominic Schrijer en enkele college- en raadsleden halen de lopers binnen  van de Avondvierdaagse

ZWIJNDRECHT -  Vier dagen lang elke avond op stap om te voet heel wat kilometers af te leggen. Wat een feest weer de Avondvierdaagse in Zwijndrecht en een schitterend weer op de slotavond.

Burgemeester Dominic Schrijer en enkele college- en raadsleden haalde de lopers van de Avondvierdaagse van 3 juni 2016 op de slotavond vanaf het Bordes van het Gemeentehuis in Zwijndrecht hartelijk binnen. Bekijk alle foto´s van de slotavond van de Avondvierdaagse 2016

Complimenten aan alle lopers, organisatie en begeleiders van de Avondvierdaagse 2016 (Y) Wat een feestje

Bron Goedetips.nl Zwijndrecht en omstreken

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.