Keepers nieuws bij Pelikaan selectie

06 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Keepers nieuws bij Pelikaan selectie

ZWIJNDRECHT - Jordi Lingen (25) is volgend jaar de keeper die binnen de Pelikaan selectie de  vacature invult die Delano Kortstam achterlaat na een late move richting FC Dordrecht beloftes.

Jordi is afkomstig van de Zwerver Kinderdijk,na eerder actief te zijn geweest bij o.a DCV en Smitshoek. De keepersselectie van keeperstrainer Jan Willem van Hellemond  binnen Pelikaan is daarmee weer volledig. Hiermee komt een einde aan een, voor de TC roerige tijd op gebied van keepers.

De technische commissie wenst Jordi veel succes bij Pelikaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.