Weer een kampioen voor Albatros

06 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Weer een kampioen voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Albatros F6 is afgelopen weekend gehuldigd als de 4e kampioen van de voorjaarscompetitie. Het team van de zenuwachtige coaches Fleur, Mariska en Saskia maakte er op het hoofdveld een spannende wedstrijd van maar won uiteindelijk nog ruim met 14-10. Tegenstander PKC was niet van plan om zo maar mee te werken aan het feestje, dus de meiden van F6 moesten hard werken op het warme korfbalveld. Na rust werd de kleine voorsprong weer teniet gedaan, maar een paar mooie snelle uitbraken zorgden weer voor de geruststellende marge. Bloemen, bekers, taart en applaus voor Angelique, Caelin, Jara, Lotte, Lynn en invalster Tara.

Komende week worden er nog twee kampioenschappen gevierd, mits midweek 2 niet hetzelfde lot ondergaat als E1 vorige week en B4 afgelopen zaterdag. B4 en tegenstander Sporting Delta moesten beide winnen om zich naast kampioen Juliana B2 te hijsen, maar de ploegen misgunden elkaar de titel en bleven dankzij het 8-8 gelijke spel allebei met lege handen achter. B4 kreeg in de kantine nog wel troosttaart en kan terugkijken op een geslaagd seizoen.

E2, E3 en E5 scoorden zaterdag alle drie 10 treffers, maar alleen voor E5 was dit voldoende voor de winst. Op het thuisveld kwamen ook A5 en C3 in hun laatste wedstrijd tot winst, maar senioren 8 en F8 verloren.

Deze week wordt al een begin gemaakt met de voorbereidingen voor komend seizoen. De jeugd gaat al trainen in de nieuwe leeftijdsgroepen en op 25 juni wordt er al geoefend in de nieuwe teams.

Komende zaterdag houden de Albatrosleden en hun aanhang hun slotdag met een zeskamp, het populaire paalschiettoernooi, een barbecue en een feest.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.