Zesde kampioen voor Albatros

13 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Zesde kampioen voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Albatros F3 is gehuldigd als de zesde en laatste kampioen van de voorjaarscompetitie. F3 maakte in haar 2 e klasse maar liefst 89 doelpunten, won vijf keer en speelde één keer gelijk. Tijdens de Oudejaars Familiedag was er ruimte ingeruimd voor de huldiging en ondanks de regen werd er hard gejuicht. Er waren bloemen, bekers en taart voor Christie, Lisanne, Lotte, Nick en Stefan en de trainers Corine en Raoul.

Albatros vierde op zaterdag 11 juni haar jaarlijkse Oudejaars Familiedag die haar oorsprong heeft in 1986. De slotdag van het seizoen werd dit jaar gevierd met paalschieten, een zeskamp, een barbecue en een feest.

In de ochtenduren werd het paalschieten voor de jeugdteams wat gehinderd door de regen, maar de kanjers lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan. Na de lunch werd het aantal van 127 koppels terug gebracht naar 10 finalisten en uiteindelijk kwamen de winnaars uit de bus.

Bij de B-jeugd gingen Matthijs Nelisse en Niels Ronhaar met de beker weg, bij de C-jeugd Luc Hulsman en Thijmen Wensveen, bij de D-jeugd Jorien Jordaan en Damian de Vries, de E-poule werd gewonnen door Peter van Houdt en Tim van der Wal en bij de F-jes werd de spannende finale gewonnen door Milou Bakker en Emma van Eijk.

De kampioenen van de senioren- en A-poule werden de selectiespelers Rene Havelaar en Koen Huyser die in de finale te sterk waren voor Kristie van der Linden en Alice Verduijn. Het paalschiettoernooi kende een grote deelname met in totaal maar liefst 275 deelnemers.

De activiteitencommissie kon terugkijken op een super geslaagde dag waarbij het familiegevoel bij de Albatrossers door het mixen van activiteiten voor spelers, ouders en jeugdleden verstevigd werd.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.