Leerlingen basisschool Tweestroom ontdekken platteland

17 juni 2016 door Ton Vermeulen
Leerlingen basisschool Tweestroom ontdekken platteland

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Leerlingen van de basisschool de Tweestroom uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn er met de meester op uit geweest om het platteland te ontdekken. Zij fietsten naar de Frelu stal aan de Achterambachtse weg, een stal voor recreatieve doeleinden. Met de zomer is daar van alles te zien en de leerlingen keken hun ogen uit.

Terwijl nieuwsgierige koeien toekeken werden verschillende activiteiten uitgevoerd. De leerlingen konden watervogels bekijken, schapen aaien en met het kompas werken. Hierna werd er uitgerust en limonade gedronken op de pakken stro in de stal. Zo hebben ze het platteland, geroken, gevoeld en gezien.

Meer verhalen over Zwijndrechtse natuur vind u op www.natuur-zw.nl.

Door: Lidy van der Lans-Exler

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.