Nieuwe dansgroep O&O Dance Crew

17 juni 2016 door Ton Vermeulen
Nieuwe dansgroep O&O Dance Crew

ZWIJNDRECHT -  Komend seizoen wordt bij Gymnastiekvereniging O&O een nieuwe dansgroep opgericht. Deze groep is bestemd voor dansers van 18 jaar en ouder met dans- en podiumervaring, die minimaal 1 keer per week een andere dansles volgen, bijvoorbeeld de O&O Classic Jazz les. De O&O Dance Crew is er speciaal om optredens te gaan verzorgen. De groep gaat één keer per week trainen op maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur in de Uilenvliet en werkt aan een uiteenlopend repertoire van choreografieën.

Open training
Lijk het je leuk om in deze groep mee te dansen en zou je er graag meer over willen weten? Kom dan vrijblijvend naar de open training op 27 juni van 21.00 tot 22.00 uur in de Uilenvliet. Tijdens de open training worden er een paar danscombinaties aangeleerd. Naar aanleiding van de open training worden er een paar dansers uitgenodigd om in de O&O Dance Crew mee te komen dansen. De Crew start vanaf eind augustus 2016 met trainen. Heb je nog vragen en/of wil je je aanmelden voor 27 juni? Mail dan naar Lindy Nijman, lindynijman@hotmail.com.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.