Locoburgemeester Kreukniet bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Teeuw-Nieuwpoort

17 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester Kreukniet bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Teeuw-Nieuwpoort

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Robert Kreukniet bezocht  13 juni 2016 het echtpaar Teeuw-Nieuwpoort om hen namens de gemeente te feliciteren met hun 60 jarige huwelijksjubileum.

Kees en Tijnie Teeuw-Nieuwpoort waren op 7 juni 2016 60 jaar getrouwd. Kees Teeuw is geboren in Rotterdam Zuid, een zogenoemde 'Boerenrotterdammer'. Kees is al snel na het uitbreken van de oorlog met zijn ouders en familie ondergedoken bij zijn grootouders in Kinderdijk, waar zijn opa hoofd gemalen was.

Tijnie Nieuwpoort is geboren in Sliedrecht. Toen haar vader een baan kon krijgen bij Unimills, zijn zij verhuisd naar Zwijndrecht. Kees was tijdens de dienstplicht telegrafist  bij de verbindingstroepen in Utrecht. Zijn dienstmaat uit Hendrik Ido Ambacht nodigde hem uit op zijn verjaardagsfeest. Op het feest ontmoette hij Tijnie en het was liefde op het eerste gezicht. Op 7 juni 1956 is het paar getrouwd in Zwijndrecht.

Tijnie heeft bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt en gedurende lange tijd bij het aannemersbedrijf V.d. Merwe. Kees heeft als taxateur bij de Westland/Utrecht gewerkt en later als zelfstandig taxateur. Door het overlijden van een dierbaar familielid hebben zij hun diamanten huwelijk niet groots gevierd. Met veel liefde en trots praten zij over hun twee kinderen, schoonzoon, schoondochter en zes kleinkinderen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.