Burgemeester Dominic Schrijer winnaar van Nationale Nieuwsquiz Radio 1

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Dominic Schrijer winnaar van Nationale Nieuwsquiz Radio 1

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer is winnaar van de Nationale Nieuwsquiz geworden. Samen met vijf burgemeesters deed hij mee aan de quiz die iedere ochtend op NPO Radio 1 wordt gespeeld.

Donderdag 18 juni scoorde hij 88 punten en kwam daarmee gelijk te staan met de burgemeester van Losser. Tijdens de zogenaamde 'shoot out' werd de strijd tussen de beide burgemeesters beslist. De prijs, 300 euro, zal de burgemeester aan Stichting Leergeld Drechtsteden schenken. Deze stichting helpt kinderen die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.