O & O succesvol bij Rayonkampioenschappen

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw
O & O succesvol bij Rayonkampioenschappen

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bij de in Hendrik-Ido-Ambacht gehouden Rayonkampioenschappen individueel turnen heeft de meisjes/damesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op tien stuks eremetaal.

In de categorie junior-E pakte Leanne Barendrecht met 44,600 punten het goud. Haar clubgenote Sarah den Otter turnde zich in deze categorie eveneens naar het ereschavot. Zij eindigde met 39,400 punten op de derde plaats.

Bij de pré-instappers- 2-D1 was het Marit van Efferen die met 51.825 punten het goud voor zich opeiste. Tot een gelijk resultaat kwam Morgan van Kriekingen bij de pupillen-1- D1. Haar score bedroeg 52.825 punten.

Day Grinuva veroverde in de categorie jeugd 2-F met 42.850 punten het zilver.

In de klasse junior-D liet Elianne Stehouwer met 43,325 punten het brons omhangen. Evenzo Suzanne Kunsel met 43,175 punten bij de senioren-D. Ook Raiza de Camps wist beslag te leggen op een bronzen medaille. Zij kwam uit in de klasse pupil-2- D1 en noteerde een puntentotaal van 50.400.

In deze categorie waren vanwege het grote deelnemersaantal ook medailles voor de vierde en vijfde plaats. Deze kwamen in handen van Kimberley Nugteren (4 de met 49.225 pnt.) en Merel Kerkhof (5 de met 49.025 pnt).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.