Afscheid van Juf Barbera

30 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Afscheid van Juf Barbera

ZWIJNDRECHT - Na een lesgeefperiode van maar liefst 14 jaar bij de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft juf Barbera van Persie besloten te stoppen met het verzorgen van gymnastieklessen voor kleuters in het gymnastieklokaal aan de Lunenburg in Zwijndrecht. 

Het afscheid werd een gezellig feest, waarbij de juf naast cadeautjes en bloemen ook talrijke kunstwerkjes van de leerlingen ontving.

Na de zomervakantie zullen de lessen  worden overgenomen door Yvonne van der Nat, Renee Verbeek en Melissa Bezemer.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.