Zon op Zwijndrecht plaatst zonnepanelen op dak gemeentehuis

13 mei 2016
Zon op Zwijndrecht plaatst zonnepanelen op dak gemeentehuis

ZWIJNDRECHT - Maandagmorgen 9 mei begon het plaatsen van zonnepanelen op het dak van het gemeentehuis voor 'Zon op Zwijndrecht'. De werkzaamheden om alles te bevestigen op het dak en in de technische ruimte op de 2e verdieping zijn in volle gang. De montage duurt naar verwachting tot eind deze week.

Zon op Zwijndrecht
Wie graag eigen zonnestroom wil opwekken, maar geen geschikt dak heeft of liever geen panelen plaatst op eigen dak, kan lid worden van de energiecoörporatie Zon op Zwijndrecht. De corporatie financiert de aanschaf en aanleg van een grote zonnepaneleninstallatie op het dak van het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3 of van het Hart van Meerdervoort aan de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht.

Zon op Zwijndrecht wil totaal ongeveer 330 zonnepanelen op beide daken plaatsen. De eigenaren van deze gebouwen, stellen de locatie hiervoor gratis aan de coöperatie ter beschikking voor minimaal 25 jaar. Omwonenden, zowel particulieren als bedrijven, die wonen of gevestigd zijn binnen het zogenaamde postcoderoosgebied rondom deze daken, kunnen deelnemer worden in deze coöperatie. Het rendement van de zonnepanelen is aantrekkelijk en komt volledig ten goede aan de deelnemers.

Kijk voor meer informatie op:
http://www.drechtsestromen.net/zon/zon-op-zwijndrecht/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.