Diverz zoekt vrijwillige naaidocent en fietsjuf

14 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Diverz zoekt vrijwillige naaidocent en fietsjuf

ZWIJNDRECHT - I.v.m. het groeiend aantal mensen die willen deelnemen aan naailessen en fietslessen is Diverz op zoek naar mensen met een sociale instelling en affiniteit voor lesgeven die een of twee uurtjes per week vrijwilligerswerk willen doen in een van onze wijkcentra. Reiskosten kunnen worden vergoed.

Meer informatie: Linda van der Wal l.vanderwal@diverz.info

Welzijnsorganisatie Diverz zet zich in voor leefbare buurten waar bewoners elkaar kennen en elkaar weten als dat nodig is. De basis hiervoor is de eigen kracht van bewoners; we doen een beroep op de talenten. We nemen u dus niets uit handen wat u en uw omgeving zelf kunnen regelen, organiseren en uitvoeren, maar ondersteunen u en uw initiatieven daar waar dat nodig is. We bieden hulp en advies en motiveren bewoners om hun talenten in te zetten en verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diverz: Tel. 078-6191276 / Email: info@diverz.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.