Promotieregen bij Twirlteam Accelerando

08 juni 2016
Promotieregen bij Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 22 mei ging er een klein groepje van Twirlteam Accelerando op wedstrijd in Soesterberg. Deze dag werd georganiseerd door de NBTA. Het werd een topdag voor deze club, want zij wonnen 25 medailles (19 gouden, 5 zilveren en 1 bronzen plak) en 9 keer plaatsingspunten voor de nederlandse kampioenschappen. Er werden zelfs promoties gehaald en wel door het duo Kelly Franken en Tessa Veenstra bij het onderdeel juvenile duo twirling, door solist Romy Kruyt bij het onderdeel junior 2-baton en door het duo Emma Heppenhuis en Romy Kruyt bij het onderdeel junior duo twirling.

Bij deze mooie resultaten bleef het niet alleen deze afgelopen dagen, want zaterdag 4 juni deed de gehele vereniging ook mee in hun eigen vestigingsplaats Zwijndrecht. Daar organiseerde Accelerando zelf de wedstrijd voor twirlend Nederland. Sophie de Jong mocht deze dag de spits afbijten bij het onderdeel I baton waarna Accelerando nog ca. 70 optredens verzorgde. In totaliteit werden er 170 optredens door verschillende verenigingen verzorgd in verschillende categorieën en leeftijdsklassen. Ook tijdens deze wedstrijd werden er weer vele medailles, plaatsingspunten voor het NK maar ook promoties behaald.

De promoties werden behaald door solist Xanthi Romein bij het onderdeel I-baton, Anouk van der Waal en Amber van Ooijen bij het onderdeel solo dance en door de duo’s Manon Heppenhuis & Larissa Leensvaar bij het onderdeel duo dance en door Emma Heppenhuis & Romy Kruyt, wederom bij het onderdeel duo twiring. Accelerando heeft nu al 18 optredens op de kampioenschappen staan die eind dit jaar worden gehouden en het seizoen is nog maar net begonnen. Zij zijn heel goed bezig. Ook interesse in de twirlsport, bezoek dan eens de site www.accelerandozwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.