Jubilerende Accelerando viert 35-jarig bestaan

14 juni 2016
Jubilerende Accelerando viert 35-jarig bestaan

ZWIJNDRECHT - Op 12 januari 2016 bestond Twirlteam Accelerando 35 jaar. Dit was de reden om zaterdag 11 juni een gezellig feest te organiseren in haar eigen clubgebouw ’t Hoff op de Lindtsebenedendijk 149 in Zwijndrecht. De naam Accelerando heeft de club te danken aan dhr. R. Roodhorst die een naam voor de vereniging wilde bedenken met een muzikaal tintje (accelereren) aangezien de club ooit was gestart als muziekvereniging met majorettes.

De naam ‘twirlteam’ stond er bij oprichting nog niet voor. De drumband / fanfare kende goede tijden, maar in februari 2011 heeft het bestuur wegens terugloop van leden toch moeten besluiten om de band te laten stoppen. Dit was ook het moment dat het ledenaantal bij de twirl afdeling enorm ging groeien waardoor de club verder ging als Twirlteam Accelerando. Het twirlteam heeft zelfs 50 leden gekend. Zaterdag was het tijd voor een feestje. Er was een springkussen en voetbaltafel, er werd geschminkt, leuke dierenfiguren of hoedjes werden er met ballonnen gemaakt, maar zo ook was er een DJ ingehuurd en was er een natje en een droogje voor de leden en hun gezinsleden (inclusief BBQ). Zelfs het IJsmannke reed ’s avonds nog even langs.

Ook werd Ad Beerentemfel in het zonnetje gezet als super jubilaris. Hij is nog het enige lid vanaf oprichting van de club. De leden hebben genoten van deze gezellige middag en avond en hopen nog eens 35 jaar mee te maken. Ook nieuwsgierig naar deze club? Bezoek eens de site www.accelerandozwijndrecht.nl

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.