Politie publiceert foto overvaller Stolk B.V.

20 juli 2016 door Ton Vermeulen
Politie publiceert foto overvaller Stolk B.V.

ZWIJNDRECHT - Van de overval op Stolk Recycling B.V. is een foto beschikbaar, waarop één van de overvallers te zien is. De politie heeft deze vrijgegeven.

Twee gewapende mannen probeerden op dinsdag 21 juni 2016, rond 10.00 uur, het bedrijf aan de Fruiteniersstraat in Zwijndrecht te overvallen.  Er vielen geen gewonden en inmiddels is ook bekend dat er niets is ontvreemd. Niet lang erna is de de gestolen vluchtauto uitgebrand aangetroffen.

Herkent u de man op de foto of weet u meer over de overval en/of de diefstal van de auto en het kenteken? Bel dan naar de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 en vraag naar het Regionaal Team Overvallen van de politie eenheid Rotterdam. Anoniem informatie doorgeen kan ook via 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.