Yes! Water en natuur op kinderdagverblijf Lindelaan

22 juli 2016
Yes! Water en natuur op kinderdagverblijf Lindelaan

ZWIJNDRECHT - De zomer is in volle gang. Lekker spelen in de natuurtuin en daarna heerlijk poedelen in het binnenbadje om schoon te worden, af te koelen, op te warmen en te genieten. Dat kan op kinderdagverblijf Lindelaan 45 in Zwijndrecht. 

Natuurtuin en binnenbadje
De locatie Lindelaan heeft een geweldige natuurtuin waar alle kinderen zich uitstekend vermaken. De baby’s kruipen op een klein afgesloten gedeelte in de schaduw lekker rond op het kunstgras. De peuters spelen naar hartenlust in de grote zandbak en met de verschillende waterelementen. ‘Het is geweldig om te zien hoe de kinderen lekker rond huppelen in de tuin en ook nog eens op spelenderwijs de natuur ontdekken. Ook wordt er ook regelmatig gepicknickt in de tuin.

En zijn de kinderen erg vies geworden? Dan mogen ze na het spelen lekker in het binnenbadje schoon badderen om daarna weer lekker fris naar de groep te gaan', aldus locatiemanager Ineke van Popering. Ze nodigt iedereen van harte uit om eens langs te komen: 'Ik laat u onze locatie en mooie tuin graag zien en vertel u graag meer over onze unieke pakketten.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.