Zwijndrechtenaren: 'Steun onze Olympiers in Rio'

01 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Zwijndrechtenaren: 'Steun onze Olympiers in Rio'

ZWIJNDRECHT -  Zwijndrechtenaren, doen jullie mee? Plakt u mee? Verspreid u mee via facebook?

Aanstaand weekend is het zo ver. Voor het eerst in de Zwijndrechtse geschiedenis zullen 2 sporters van eigen bodem als deelnemer aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro aanwezig zijn en in september zullen nog eens 3 paralympische Zwijndrechtse sporters actief zijn.

Op de nieuwe digiborden binnen de gemeentegrenzen kunt u ter aanmoediging van de sporters de flyer al zien.

U kunt de Olympia-gangers, die vanaf aanstaand weekend dus meedoen aan de Olympische Spelen in Brazilie – Rio de Janeiro, supporten door achter één van de ramen in uw woning de poster te plakken. Deze poster wordt ook eind deze week verspreid onder de winkels in Zwijndrecht, met het verzoek deze voor de opening van de spelen in de etalages te hangen. U kunt deze poster ook downloaden en uitprinten via de site www.o-en-o-zwijndrecht – RIO&O actueel

Onze sporters kunnen uw support goed gebruiken. Zij verdienen na de vele jaren hard trainen uw support. Naast de vele mediamomenten die via vele kanalen vanuit Rio tot u zullen komen, kunt u onze mannen ook volgen via de site www.o-en-o-zwijndrecht.nl RIO&O actueel. Zwijndrecht gaat op deze manier gewoon een lijntje leggen naar Rio!

Als alle Zwijndrechtse gezinnen meedoen, tonen we de kracht van onze gemeente waar SPORT met hoofdletters wordt geschreven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.