Actieplan voor beter onderhoud gras

02 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Actieplan voor beter onderhoud gras

ZWIJNDRECHT - Het onderhoud van het gras in Zwijndrecht liet de afgelopen tijd te wensen over. Naast klachten van inwoners, heeft ook de raad verschillende keren haar zorgen geuit over het onderhoud. In het bijzonder het maaien van de gazons stuitte op veel onvrede. De gemeente deelt deze onvrede en heeft de aannemer tot actie aangezet.

Het maaien van het gras is sinds 2015 uitbesteed aan aannemer GKB. Zowel dit jaar als het jaar ervoor heeft de gemeente gezien dat de aannemer niet in staat bleek te zijn om de gazons op het afgesproken niveau te onderhouden. Daarom heeft de gemeente stevige gesprekken gevoerd met de aannemer en er op aangedrongen dat de situatie absoluut moet verbeteren.

Op verzoek van de gemeente is aannemer GKB met een actieplan gekomen met de garantie dat de kwaliteit van de gazons op korte termijn verbetert. Dit geeft ons voldoende vertrouwen in het voortzetten van de samenwerking. In de afgelopen week zien we al de eerste stappen die hiervoor gezet zijn. Ook van inwoners hebben wij gehoord dat het de goede kant op gaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.