Bootcamp voor jong en oud

02 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Bootcamp voor jong en oud

ZWIJNDRECHT - Elke dinsdag avond van 19:30-20:45 is er bootcamp in Zwijndrecht. Voor jong tot oud. Voor mannen en vrouwen. Lijkt het jou wat om heerlijk in de buitenlucht te trainen. Kom dan nu een keer meedoen.

Het wordt gehouden op het voetbalveldje van het Molenvlietpark naast de skatebaan en het basketbalveldje.

Als je mee wilt doen neem dan contact op met Roderick Harmsen.

Telefoon nummer: 0642872959

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.