Oproep voor jonge kunstenaar onder de 35 jaar

03 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Oproep voor jonge kunstenaar onder de 35 jaar

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Ben je geboren en getogen in Zwijndrecht, maar misschien niet meer woonachtig in Zwijndrecht, en beeldend kunstenaar? Meld je dan aan voor de Open Atelierroute Zwijndrecht en Heerjansdam. De Open Atelierroute wordt georganiseerd op zaterdag en zondag 5 en 6 november van 11.00-17.00 uur. Op verschillende locaties kunnen mensen een kijkje nemen achter de deuren van kunstenaars en hun ateliers.

Het is een mooi podium om je werk aan het publiek te tonen. Om deel te nemen stuur je meerdere foto’s van recent werk naar de organisatie. Je werk wordt beoordeeld door een commissie. Als je werk erg goed is, kan het zelfs zo zijn, dat je in de gerenommeerde Bergarde Galleries mag exposeren. Ook kun je of vanuit huis, in je atelier of op één door de organisatie aangegeven locatie je werk tentoonstellen.

Kijk voor meer informatie over de atelierroute op de website: www.atelierroutezwijndrecht.nl Je kunt de atelierroute ook volgen via facebook.com/atelierroute.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.