Volop activiteiten voor kinderen en jongeren in de zomervakantie

03 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Volop activiteiten voor kinderen en jongeren in de zomervakantie

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM -  Speciaal voor de kinderen en jongeren die thuis blijven deze vakantie worden er volop activiteiten georganiseerd in Zwijndrecht.

Naast de jongeren-inlopen in Heerjansdam, Mikado en het Klankbord worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd. Van waterspelen voor kinderen tot een voetbaltoernooi voor jongeren. Maar denk ook aan bijvoorbeeld Levend Stratego of een barbecue. Kortom, voor elk wat wils de hele vakantie door.

Meer informatie
Voor meer informatie over de activiteiten kijkt u op www.diverz.info, de Diverz Jongerenwerk facebookpagina, of bel naar 078 629 12 76 (Diverz).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.