Word lid van de Voorlichting en Adviescommissie voor woningbouw

03 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Word lid van de Voorlichting en Adviescommissie voor woningbouw

ZWIJNDRECHT - Is er voldoende ruimte om thuis te werken? Passen alle fietsen in de schuur? Zijn dat vragen die u interesseren en kunt u ruimtelijke oplossingen bedenken? Dan is de VAC iets voor u.

De VAC Zwijndrecht is op zoek naar vrijwilligers die zich enthousiast willen inzetten voor verbetering van de woonkwaliteit in de gemeente Zwijndrecht.

Wat is VAC?
De VAC (Voorlichting en Adviescommissie voor de woningbouw) is een gemeentelijke vrijwilligersorganisatie die zich in opdracht van Burgemeester & Wethouders bezighoudt met het kritisch bekijken van ontwerptekeningen van woningen, openbare gebouwen en de woonomgeving. Van de bevindingen wordt schriftelijk advies uitgebracht aan B & W, architecten, projectontwikkelaars en andere betrokken partijen.

Deskundigheid op woongebied niet noodzakelijk
Een nieuw lid hoeft niet geschoold te zijn op het gebied van wonen (voor scholing wordt gezorgd). Wel vraagt de VAC belangstelling voor bouwen en wonen. Het werk is onbetaald, maar gemaakte onkosten worden vergoed.

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar vac.zwijndrecht@gmail.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.