Yes-medewerker Wilma haalt 630 euro op voor Stichting Opkikker

08 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Yes-medewerker Wilma haalt 630 euro op voor Stichting Opkikker

ZWIJNDRECHT - Pedagogisch medewerker Wilma van de Yes Kinderopvanglocatie Beethovenlaan in Zwijndrecht heeft zich de afgelopen periode ingezet voor Stichting Opkikker. Ze heeft een sponsorloop voor de peuters van haar locatie georganiseerd en als klap op de vuurpijl heeft ze meegelopen aan de Nijmeegse Vierdaagse en daarmee in totaal 630 euro opgehaald.

Wilma kijkt terug op mooie tijd: ‘Wat een ongelofelijke ervaring was het weer, de Nijmeegse Vierdaagse. Het was prachtig wandelweer, op een fikse regenbui op de laatste dag na, zonnig en lekker warm. Er stonden vier dagen lang zoveel mensen langs de kant om ons aan te moedigen en te voorzien van eten, drinken en muziek. En muziek is een belangrijk onderdeel van de Vierdaagse, zit je er even doorheen dan kan “Can’t stop the feeling” van Justin Timberlake je net weer de power geven om door te gaan! Ik heb goed gelopen, goed tempo en zonder blessures. Ik wist ook waar ik het voor deed, Stichting Opkikker, om zieke kinderen een mooie verwendag te bezorgen. Omdat mijn nicht en haar gezin dit al eens mochten meemaken ligt mijn hart bij deze stichting. Iedereen die mij heeft gesponsord, ook de peuters en ouders van PSG Beethovenlaan, bedankt voor jullie sponsoring. We hebben met elkaar een mooi bedrag van €630,- opgehaald.’

Foto:Wilma: ‘Ik wist ook waar ik het voor deed, Stichting Opkikker, om zieke kinderen een mooie verwendag te bezorgen.’

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.